Kinoki flasteri
Super ponuda

Kinoki flasteri

  • još
  • puna cijena 7,00€
  • super ponuda 6,50€
  • popust 7%
Poštarina za ovaj proizvod je 3,00€

Flasteri za izvlačenje toksina iz tijela kombiniraju 100% prirodne ekstrakte bambusovog i drvenog octa koji nježno griju stopala i tako otvaraju akupunkturne točke povlačeći u sebe toksine iz Vašeg tijela! Blagotvoran učinak detoksikacijskih flastera odmah je vidljiv!

Nezdrav život ostavlja posljedice na naš organizam te bi mu trebalo pomoći da se očisti od toksina koji se nakupljaju u stanicama. Kinoki flasteri djeluju dok Vi spavate, a ujutro se osjećate preporođeno!

Toksini se iz tijela flasterima izvlače kombinirajući refleksološke tehnike i 100% prirodne ekstrakte bambusovog i drvenog octa koji nježno griju stopala i tako otvaraju akupunkturne točke povlačeći u sebe toksine iz Vašeg tijela.

Kinoki flasteri su jednostavni za uporabu: prije spavanja flastere nalijepite na stopala i ujutro ih odstranite. Učinak flastera je odmah vidljiv.
Kinoki flasteri potiču refleksološke točke, rad limfnog i krvnog sustava (cirkulaciju krvi), odstranjuju neželjene toksine iz organizma, povećavaju nivo energije, smanjuju bol, glavobolju i iscrpljenost, ublažavaju stres, poboljšavaju stanje metabolizma, potiču mršavljenje te su iznimno diskretni i jednostavni za korištenje – rade dok spavate.

1 paket sadrži 10 flastera dovoljnih za 5-dnevnu kuru čišćenja tijela.

Preporučuje se podvrgnuti kuri čišćenja minimalno jednom mjesečno.